Close
Massage

ΕΙΔΗ ΜΑΣΑΖ

Λεμφικο

Αποτοξινωθείτε, νιώστε υγιής και ανάλαφροι.
Η απομάκρυνση των τοξινών και των βακτηριδίων από το σώμα μας, επιτυγχάνεται μέσω του Λεμφικού συστήματος.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη τεχνική μασάζ η οποία εκτελείται με συγκεκριμένες ρυθμικές κινήσεις, μηδαμινής έως ήπιας πίεσης. Εστιάζει στην ενεργοποίηση της λέμφου και τη διευθέτηση του υγρού προς τους λεμφαδένες.

Ένα μπλοκαρισμένο λεμφικό σύστημα, μπορεί να είναι η αιτία για κατακράτηση υγρών, αίσθημα έντονης κόπωσης ή εξασθενημένο ανοσοποιητικό. Ενδείκνυται επίσης για την αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων (ακμή, ουλές, οιδήματα), όπως επίσης για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Διάρκεια : 45 λεπτά
Ένταση : 0.5-1/5

Βαθεως ιστου

Ένα δυναμικό μασάζ για την αντιμετώπιση χρόνιων συσπάσεων και έντασης των μυών, οι οποίες συνήθως εντοπίζονται στην περιοχή της μέσης, της πλάτης, των ώμων και του αυχένα.

Πρόκειται για ένα είδος μάλαξης, η οποία επικεντρώνεται στις βαθύτερες στιβάδες των μυοπεριτονιακών ιστών του σώματος (μύες, τένοντες, συνδετικός ιστός) επαναφέροντας τους στη φυσιολογική τους κατάσταση.
Οι κινήσεις που χρησιμοποιούνται, είναι παρόμοιες με αυτές της χαλαρωτικής μάλαξης, ενώ η πίεση που ασκείται είναι σαφώς πιο έντονη και η κίνηση πολύ πιο αργή.

Ανακουφίζει από χρόνιους πόνους, που προέρχονται από την κακή στάση του σώματος, την έντονη αθλητική δραστηριότητα ή κάποιο παλιό τραυματισμό.
Απελευθερώνει το εύρος των κινήσεων και επαναφέρει το σώμα στη φυσιολογία.

Για ακόμη πιο ευεργετικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιούμε μείγμα από βιολογικό βαλσαμέλαιο και αιθέρια έλαια apivita (θυμάρι, αγριοκυπάρισσο)

Διάρκεια : 60 λεπτά
Ένταση : 3-5/5

Αθλητικο

Το Αθλητικό μασάζ απευθύνεται σε άτομα που ασχολούνται με τα σπορ ή την γυμναστική, επαγγελματικά ή μη.
Αυτό περιλαμβάνει από αθλητές και χορευτές μέχρι άτομα που κάνουν καθιστική εργασία, αλλά γυμνάζονται και θέλουν να διατηρήσουν ένα υγιές σώμα.

Εστιάζεται στην αξιολόγηση και αντιμετώπιση των πιο συχνών προβλημάτων (συνήθως στα άνω ή τα κάτω άκρα) που προκύπτουν από την άθληση καθώς επίσης βοηθά στην συντήρηση και προετοιμασία του σώματος ώστε να αποδώσει το μέγιστο όταν χρειαστεί.

Η μάλαξη σε συνδυασμό με διατακτικές ασκήσεις, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και την ελαστικότητα των μυών, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες τραυματισμών.

Επίσης μειώνει τα συμπτώματα πόνου λόγω υπερβολικής άσκησης, διευκολύνει τον μεταβολισμό και βοηθά στην γρήγορη επαναφορά του σώματος στη φυσιολογική κατάσταση.

Διάρκεια : 60 λεπτά
Ένταση : 3-5/5

Σουηδικο/Χαλαρωτικο

Μια χαλαρωτική εμπειρία μάλαξης. Αναζωογονεί τον οργανισμό συμβάλλοντας στη σωματική και πνευματική σας ηρεμία.
Πρόκειται για την πιο διαδεδομένη μορφή μάλαξης στον δυτικό πολιτισμό.

Οι δεξιοτεχνικές κινήσεις με ήπια έως μέτρια πίεση, βοηθούν το σώμα να αποβάλει την συσσωρευμένη ένταση, καθώς επιτυγχάνεται απόλυτη χαλάρωση των κουρασμένων μυών και επαναφορά της ελαστικότητας τους.

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και συμβάλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού, προάγοντας την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου.
Επίσης ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του στρες, των πονοκεφάλων και της κατάθλιψης.

Για ακόμη μεγαλύτερη χαλάρωση και ευεξία, χρησιμοποιούμε μείγμα από βιολογικό αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια apivita (λεβάντα, πορτοκαλί, ylang ylang, γιασεμί).

Διάρκεια : 45 λεπτά
Ένταση : 1-3/5

Νευρομυϊκο

Το Νευρομυϊκό μασάζ είναι μια ακριβής και περιεκτική μέθοδος αντιμετώπισης μυοσκελετικών πόνων και τραυματισμών σε όλο το σώμα, χρησιμοποιώντας βαθιές τεχνικές μάλαξης και κινησιοθεραπείας.
Περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα τεχνικών χειρισμού των μαλακών ιστών (μύες, τένοντες, σύνδεσμοι, περιτονιακός ιστός).

Μέσω του μυοσκελετικού συστήματος, εντοπίζονται τα σημεία που προκαλούν το αίσθημα του πόνου (trigger points), με τις κατάλληλες πιέσεις και συγκεκριμένες τεχνικές επηρεάζεται το Νευρικό Σύστημα (εγκέφαλος, νωτιαίος μυελός, νεύρα) το οποίο υπερέχει όλων των συστημάτων του σώματος και ρυθμίζει τις λειτουργίες του μέσω των οποίων επέρχεται η θεραπεία.

Απευθύνεται σε όσους πάσχουν από μυοσκελετικούς πόνους, όπως ισχιαλγία, οσφυαλγία, σκολίωση, αυχενικό σύνδρομο, πονοκεφάλους κ.α.
Επαναφέρει τη φυσιολογική στάση του σώματος, την ελαστικότητα, την ευλυγισία των μυών και των αρθρώσεων.

Διάρκεια : 60 λεπτά
Ένταση : 4-5/5

Εγκυμοσυνης

Ανακουφίστε το σώμα σας, στους πιο όμορφους μήνες της ζωής σας.

Μετά το πρώτο τρίμηνο της κύησης το μασάζ είναι απόλυτα ασφαλές. Πρόκειται για μια ειδική τεχνική θεραπεία που στοχεύει στην ανακούφιση των εγκύων και συμβάλλει στη διαχείριση του άγχους, δημιουργώντας ένα γαλήνιο περιβάλλον για το έμβρυο.

Διάρκεια : 60 λεπτά
Ένταση : 1-2/5

0